Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies Visita de la secretària d'Estat d'Investigació, Carmen Vela, al Parc Científic de Gardeny

Visita de la secretària d'Estat d'Investigació, Carmen Vela, al Parc Científic de Gardeny

23/04/2018

Ha pogut conèixer el seu model de funcionament i algunes de les empreses i centres de recerca que acull, acompanyada per l'alcalde i president del consorci, Àngel Ros, i el vicepresident, Roberto Fernández

La secretària d’Estat d’Investigació, Desenvolupament i Innovació, Carmen Vela, ha visitat avui les instal·lacions del Parc Científic i Tecnològic de Gardeny, on ha pogut conèixer el funcionament del complex i algunes de les empreses que en formen part.

L’alcalde de Lleida i president del Parc, Àngel Ros, ha agraït la visita de la secretària d’Estat a Gardeny “un projecte importantísim de la ciutat, que apreciem molt que hagi volgut conèixer personalment”. L’alcalde i el vicepresident del Parc, el rector de la UdL, Roberto Fernández, que també era present avui, ja havien explicat el projecte a Vela a Madrid en anteriors ocasions, però aquesta vegada la màxima responsable de l’àmbit de la Recerca a Madrid ha pogut conèixer en persona set de les empreses i centres de recerca presents a Gardeny i s’ha interessat pel model de funcionament del parc.

Vela ha estat acompanyada durant la seva visita per la Cap de la Divisió de Coordinació, Avaluació y Seguiment Científic i Tècnic de l’‎Agència Estatal d’Investigació, Victoria Ley i ha destacat que “el parc està funcionant, amb empreses interessants i gent jove que busca noves iniciatives”. Respecte al retorn dels crèdits que van finançar la posada en marxa de la majoria de Parcs Científics de l’Estat, Vela ha assenyalat que “es treballa conjuntament en la recerca de les millors solucions”.

El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Gardeny es va crear l’any 2006 i ja compta amb un total de 131 empreses, que donen feina a uns 1.800 treballadors, gairebé tots joves titulats, convertit així en un dels principals centres econòmics de la ciutat.

En l’acte també hi ha participat el tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme i de l'Ocupació i l'Emprenedoria, Rafael Peris, la regidora Ángeles Ribes i altres responsables tècnics del Parc.

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2023 :: Avís Legal
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417