Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies Visita de la directora d’Innovació d’IBM al Parc Científic de Gardeny

Visita de la directora d’Innovació d’IBM al Parc Científic de Gardeny

04/04/2018

Elisa Martín s’ha interessat pel model de funcionament del parc i ha conegut les instal·lacions d’algunes de les empreses

El Parc Científic i Tecnològic de Gardeny ha rebut aquest matí la visita d’Elisa Martín Garijo, directora de Tecnologia i Innovació de la multinacional IBM per a Espanya, Portugal, Grècia i Israel. L’alcalde i president del consorci del Parc, Àngel Ros, juntament amb el tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme i de l'Ocupació i l'Emprenedoria, Rafael Peris, ha saludat a Martín i li ha explicat el funcionament de la institució.

La responsable d’IBM ha aprofitat la seva visita a Lleida per fer un cafè amb directors de les principals empreses instal·lades a Gardeny i també ha visitat algunes de les seus de firmes tecnològiques del parc.

El pròxim dilluns 9 d’abril la sala d’actes de l’edifici CEDICO del Parc Científic acollirà a les 11.30 hores la conferència “IBM Cloud, tecnologia com a servei en l'era cognitiva”, a càrrec del ponent Víctor L. Fandiño, CSP & ISV Technical Leader IBM España, i organitzada pels Laboratoris TIC del Parc. La sessió, que tractarà sobre els models d’accés a la tecnologia com a servei, és gratuïta i oberta a tothom.

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2020 :: Avís Legal
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417