Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies Una empresa de serveis tecnològics amb seu al Parc Científic de Lleida debuta a la borsa paneuropea Euronext Growth, a París

Una empresa de serveis tecnològics amb seu al Parc Científic de Lleida debuta a la borsa paneuropea Euronext Growth, a París

19/12/2018

Lleida.net és "un exemple d'emprenedoria, d'innovació, d'internacionalització i d'excel·lència", afirma el paer en cap, Fèlix Larrosa, que s'ha desplaçat fins a París per acompanyar l'equip directiu

PARC CIENTÍFIC

L'empresa de serveis tecnològics Lleida.net ha debutat a l'índex borsari Euronext Growth de París aquest matí, a les nou, hora d'obertura dels mercats europeus. Les accions de Lleida.net també es comercialitzen al Mercat Alternatiu Bursàtil (MAB) des de novembre del 2015 i és, així i des d'avui, l'única que simultàniament cotitza als dos parquets.

"Que una empresa fundada a Lleida cotitzi a l'Euronext Growth és una bona notícia per la ciutat", assenyala l'alcalde, Fèlix Larrosa, que s'ha desplaçat a París per presenciar en directe el toc de campana que ha simbolitzat l'estrena de Lleida.net a l'índex Euronext Growth.

En aquest context, el paer en cap subratlla la "forta presència internacional" de Lleida.net, que "a més, duu el nom de la ciutat, de manera que porta la marca Lleida arreu del planeta". L'empresa de serveis tecnològics amb seu al Parc Científic de la Universitat de Lleida té, a banda de Lleida, oficines a Madrid, Londres, Miami i Bogotà, així com filials a Irlanda, Brasil, Colòmbia, la República Dominicana, Hondures, l'Índia, Chile i Guatemala.

Larrosa ha indicat que Lleida.net és "un exemple d'emprenedoria, d'innovació, d'internacionalització i d'excel·lència a tenir molt en compte".

El conseller delegat i màxim accionista de Lleida.net, Sisco Sapena, ha protagonitzat el debut de Lleida.net a l'índex Euronext Growth. "Sortir a cotitzar a Euronext -diu- representa no només la culminació d'un somni, sinó la confirmació d'una política d'europeïtzació clau per al nostre model de negoci".

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2019 :: Avís Legal
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417