Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies Un centenar de nens i adolescents participaran en les activitats de Nadal de les ciberaules

Un centenar de nens i adolescents participaran en les activitats de Nadal de les ciberaules

21/12/2010

Els dos centres, el de Gairoles i el de les Moreres, han organitzat diverses activitats relacionades amb el cinema, les manualitats o la informàtica, entre altres

Un centenar de nens i adolescents participaran en les activitats de Nadal de les ciberaules

Les ciberaules de les Moreres i Gairoles han organitzat diverses activitats de cara a les vacances de Nadal

Les ciberaules municipals de Gairoles, al Centre Històric, i la de les Moreres, al barri de la Mariola, han organitzat un ampli ventall d’activitats extraordinàries de cara a les vacances de Nadal. Entre ambdues ciberaules, s’espera que hi participin entre vuitanta i cent nens i nenes i adolescents de la ciutat, que tenen de 3 a 18 anys. Entre les activitats proposades destaquen una sortida a Cucalòcum i diversos tallers de Nadal, repartits en tres franges d’edat, que inclouen manualitats, visionat de pel·lícules, activitats d’informàtica i de reforç escolar.

Amb l’objectiu de facilitar una millor conciliació laboral i familiar durant les vacances de Nadal, les ciberaules obriran les portes, tant en horari de matí com per la tarda, tots els dies de les vacances escolars. És a dir, del 23 de desembre al 5 de gener. Les activitats estan dirigides als usuaris i usuàries inscrits durant el curs a les ciberaules. Tanmateix, les persones interesades en les places vacants es poden adreçar a les ciberaules per inscriure-s’hi.

Les ciberaules municipals, depenents de la Regidoria de Serveis Personals i Salut Pública de l’Ajuntament de Lleida, es van iniciar a finals de 2009, pensades com a centres de caràcter lúdic i educatiu, la finalitat dels quals és oferir un servei d’atenció als infants, en horari extraescolar i en períodes de vacances, per contribuir a la socialització i la maduració dels infants en un entorn d’educació no formal.

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2023 :: Avís Legal
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417