Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies Presentació de l'aplicació LleidaBUS al Mobile World Congress

Presentació de l'aplicació LleidaBUS al Mobile World Congress

18/02/2011

Per a iPhone, Android, Blackberry, Phone7 i altres smartphones, permet a l'usuari conèixer les parades d'autobús més properes a la seva ubicació, alhora que dóna informació sobre els temps d'espera

Presentació de l'aplicació LleidaBUS al Mobile World Congress

Imatge de l'aplicació

L’Institut Municipal d’Informàtica i l’empresa lleidatana Internet Web Serveis (IWS) han presentat al Mobile World Congress, que se celebra a Barcelona, l'aplicació per a telèfons intel·ligents LleidaBUS, que permet conèixer a l'usuari la localització de les parades d'autobus més properes a la seva ubicació i els temps d'espera. Aquesta aplicació dóna una informació completa també de totes les línies de bus urbà de Lleida, amb itineraris i parades.

LleidaBUS ha estat desenvolupat per a un espectre ampli de telèfons intel·ligents, com ara Iphone, Android, Blackberry o Phone 7 endtre d'altres. L’aplicació utilitza els sistemes de geolocalització automàtica que porten incorporats els propis telèfons. L'usuari accedeix a la informació mitjançant el navegador web del seu terminal i, opcionalment, a través dels codis QR que s'exposaran properament a les parades dels autobusos de Lleida. Aquesta aplicació ha estat desenvolupada conjuntament pel Institut Municipal d’Informàtica de l’Ajuntament de Lleida i per IWS, empresa lleidatana ubicada al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida.

El Mobile World Congres és la fira internacional més important en el sector de les comunicacions mòbils i tots els nous serveis relacionats amb aquests dispositius.

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2023 :: Avís Legal
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417