Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies Oberta la inscripció per a la Mobile Week Lleida 2021

Oberta la inscripció per a la Mobile Week Lleida 2021

21/06/2021

Del 8 al 10 de juliol tindrà lloc la Mobile Week a Lleida i es duran a terme un seguit d’activitats dirigides a tots els públics per tal d’apropar la tecnologia a la ciutadania

 S’ha obert el termini d’inscripció perquè qualsevol persona es pugui apuntar a les activitats que, des del 8 fins el 10 de juliol, es realitzaran a Lleida, en el marc de la Mobile Week 2021. Les activitats han estat coordinades per l’Ajuntament de Lleida amb la col·laboració de la Universitat de Lleida, el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida -PCiTAL, Diputació de Lleida, la Cambra de Comerç de Lleida, Associació d’Empreses de Tecnologies i Serveis de la Informació- AETI i i2CAT Àrea 5G Ponent.

Es tracta d’un seguit d’accions pensades y programades per apropar la tecnologia a la ciutadania, durant gairebé 3 dies. El programa ofereix activitats de diferents àmbits com ara una jornada sobre l’adquisició i ús de dades 3D en fructicultura de precisió, teletreball i ciberseguretat, tallers per a la digitalització del comerç de proximitat o una ponència sobre identitat i reputació digital, entre altres. A més, es farà el family day, un neuroescalextric i un hackaton que és una marató tecnològica que es realitza per equips per assolir un repte tecnològic per a la ciutat.

La inscripció a qualsevol de les activitats és gratuïta. Trobareu tota la informació, el web de la Mobile Week Lleida.  

La Mobile Week es realitza en 18 ciutats de Catalunya i va néixer amb l’objectiu d’oferir un espai en el qual poder participar activament dels canvis que porten les novetats tecnològiques. L’edició d’enguany s’interroga sobre quines seran les habilitats digitals més demandades per al futur. Sobre com ha afectat la pandèmia a l’ús que fem de la tecnologia. I sobre el nivell de coneixement que té la ciutadania sobre la seguretat a internet.

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2023 :: Avís Legal
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417