Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies Nou equipament tecnològic al Centre Cívic de la Bordeta

Nou equipament tecnològic al Centre Cívic de la Bordeta

27/01/2011

Un conjunt de 7 noves terminals de xarxa multimèdia amb les corresponents pantalles, una impressora multifunció, un commutador (switch) i un nou punt d’accés sense fils, gràcies al suport del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya

Nou equipament tecnològic al Centre Cívic de la Bordeta

Mínguez, Parra i Gómez han visitat les instal·lacions

La Paeria ha renovat l'equipament informàtic del Punt de Dinamització Tecnològica de la Bordeta, ubicat al Centre Cívic. En concret, l'espai estrena 7 noves terminals de xarxa multimèdia amb les corresponents pantalles, una impressora multifunció, un commutador (switch) i un nou punt d’accés sense fils. Així mateix el Centre Cívic disposa de connexió via Wifi pel usuaris i entitats. Tot aquest nou material ha pogut adquirir-se fruit d'una subvenció del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya per a la renovació de punts TIC. La tinenta d'alcalde i regidora de Noves Tecnologies, Montse Mínguez, el regidor de Participació Ciutadana, Joan Gómez, i la tinenta d'alcalde i regidora del barri de la Bordeta, Montse Parra, han visitat aquest dijous a la tarda les instal·lacions d'aquest Telecentre situat a la biblioteca del centre Cívic de la Bordeta.

El nou Telecentre de la Bordeta ha de permetre no solament actuacions de difusió i de formació, sinó també facilitar l’accés a les noves tecnologies a tota la gent del barri. Alhora, el nou equipament informàtic permet millorar el servei de biblioteca del centre Cívic.

Actualment l’Ajuntament de Lleida posa a l’abast dels ciutadans 20 Telecentres i Punts de Dinamització TIC per facilitar l’accés a la xarxa i a les noves tecnologies als ciutadans, tot realitzant actuacions formatives i de difusió de l’ús del nous serveis i de l'e-Administració.

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2023 :: Avís Legal
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417