Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies Mobile week Lleida

Mobile week Lleida

08/02/2019

L’esdeveniment que es concretarà en forma de jornada de difusió, debat i divulgació, el dimecres 20 de febrer de 2019 al Palau de Congressos – La Llotja de Lleida.

L’any 2017 la materialització a Barcelona de la Mobile Week posa damunt la taula l’oportunitat d'organitzar una setmana de reflexió oberta al voltant de la transformació digital, sent un punt de trobada i col·laboració entre el món de l'emprenedoria, la indústria digital, la ciència, el pensament i les indústries creatives. 

Així les coses, la primera edició de la Mobile Week, amb l’impuls de la fundació pública MWCapital exerceix de marc de projecció pel debat sobre els reptes tecnològics en general. Però més concretament i en síntesi, sobre els límits i oportunitats de la transformació digital des d'una perspectiva humanista.

En aquest sentit, l’essència de la Mobile Week esdevé un punt de trobada entre els principals impulsors de la transformació digital, pensadors, filòsofs, sociòlegs, artistes, agents culturals, institucions públiques, entitats legisladores, comunitat acadèmica i la ciutadania.

En aquest marc conceptual, la fundació MWCapital desplega el seu ideari per tal de fer possible que aquesta setmana de debat digital i tecnològic se celebri també més enllà de la ciutat de Barcelona tot traslladant el seu model d'èxit a la resta de la comunitat catalana i concretant-ho, per primer cop en la ubicació i la denominació Mobile Week Lleida 2019.

L’objectiu clau se centra en involucrar professionals, experts, autoritats i artistes de l'àmbit social i tecnològic de la zona d'influència de Lleida i per tant, esdevenir un fort element de generació d’atractivitat.

S’estableix, per tant, un marc de col·laboració entre MWCapital i l’Ajuntament de Lleida, per tal de dur a terme el desenvolupament i execució del projecte "Mobile Week Lleida 2019" que treballarà, en suma, per a la millora de la qualitat de vida de les persones mitjançant la transformació digital de l'economia i la societat.

 

Més informació

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2023 :: Avís Legal
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417