Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies Lleida instituirà un Premi de Divulgació i Creació Científica i Tecnològica

Lleida instituirà un Premi de Divulgació i Creació Científica i Tecnològica

30/10/2013

L’impulsarà el Consell de la Ciència i la Societat, que neix fruit de la unió del Consell de la Societat de la Informació i del Consell Assessor de la Ciència

El consell té com a objectiu prioritari promoure l'interès per la ciència i despertar vocacions científiques

Lleida comptarà amb un Premi de Divulgació i Creació Científica i Tecnològica. Així s’ha proposat en la reunió que aquest vespre ha unit els membres del Consell Assessor de la Societat de la Informació i del Consell Assessor de la Ciència, que en endavant treballaran plegats i constituiran un únic consell, el Consell de la Ciència i la Societat. Aquest consell té com a objectiu prioritari promoure l'interès per la ciència i despertar vocacions científiques.

L’alcalde de Lleida, que ha presidit la celebració aquest vespre del primer consell conjunt, ha explicat que la creació del nou premi a Lleida persegueix potenciar la difusió de la ciència.

Els presidents dels respectius consells, Josep Varela i Ferran Badia, han destacat per la seva banda que els objectius comuns dels dos consells han portat a la fusió en un únic organisme que potenciarà la divulgació de la ciència i la tecnologia i té com a objectiu compartit i prioritari augmentar la vocació científica entre els joves. Entres les primeres accions del nou consell, que serà copresidit per Ferran Badia i Josep Varela, destaca la creacio d’un portal web relacionat amb al ciència que aplegui tota la informació sobre l’activitat científica que té lloc a la ciutat, amb la visió posada en atansar la ciència als joves. L'Ajuntament de Lleida serà l'encarregat de gestionar l' Agenda científica de Lleida, de manera paralel·la a la difusió que es realitza de l'agenda d'esdeveniments culturals.

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2022 :: Avís Legal
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417