Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies Lleida compta amb un centre d’FP a distància líder a l’estat, Ilerna Online

Lleida compta amb un centre d’FP a distància líder a l’estat, Ilerna Online

17/11/2017

L’alcalde Ros ha visitat aquest divendres les noves instal·lacions d’Ilerna, que s’ubica al Magical, al Parc Científic, i ha afirmat que és un orgull per a la ciutat tenir un centre de formació estès a l’àmbit internacional, innovador en educació i tecnologia

L’alcalde de Lleida i president del Parc Científic, Àngel Ros, ha assistit aquest divendres a l’obertura de les noves instal·lacions d’Ilerna Online, ubicades al Magical, al Parc de Gardeny. Ilerna Online és una empresa lleidatà que s’ha posicionat en poc temps com a líder de l’FP a distància a l’estat. El paer en cap ha felicitat els impulsors del projecte, encapçalat per Jordi Giné, per aquest pas endavant i per mantenir vigent l’aposta per la tecnologia, en la qual sempre ha cregut Ilerna. Ros ha explicat que era una necessitat la Formació Professional i desenvolupar-ne els estudis i que Ilerna ho ha fet innovant. Segons ha dit, l’FP online representa l’oportunitat per a moltes persones de formar-se i d’ampliar l’accés a llocs de treball o de millorar en el seu lloc de treball. Ros ha assenyalat que Ilerna Oline cobreix un paper social important i que és un orgull per a la ciutat comptar amb un centre d’aquetes característiques, estès internacionalment, que s’ha ubicat en un espai, envoltat d’un clúster d’innovació com és el Parc Científic. 

Les noves instal·lacions, de 1.800 m2, conformen un espai innovador i conciliador, que es basa en la filosofia de l’empresa, amb valors basats en la professionalitat i el compromís vers l’alumne. L’alcalde, amb la directiva del centre; l’inspector d’Educació, Joan Solsona, i diversos regidors, han visitat les oficines. L’empresa, que va nàixer el 2014, ha crescut progressivament i en tres anys ha creat 97 llocs de treball, amb la previsió de tancar l’any amb 114, com ha apuntat Jordi Giné, CEO d’Ilerna. La implantació al Magical Media respon, com a comentat Giné, a un model pioner a la ciutat, amb diferents zones d’esbarjo, gimnàs, etc., que segueix el model instaurat a Sillicon Valley, Ilerna Onlie centra la seva activitat a oferir cicles de FP a distància de diferents modalitats. Té més de 5.000 alumnes arreu de Catalunya i l’Estat. Imparteix onze titulacions oficials, tant en grau mitjà com superior, i espera homologar-ne set més a curt termini. Entre les actuals titulacions, hi ha les sanitàries, d’Imatge i So, Administrativa, Informàtica i Serveis Sociosanitaris.

El tinent d’alcalde Rafael Peris i els regidors Toni Postius, Paco Cerdà, Ángeles Ribes i Joan Vilella han participat en l’acte d’obertura d’Ilerna Online.

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2020 :: Avís Legal
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417