Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies Lleida col·laborarà amb la fira alemana Metropolitan Solutions de serveis i tecnologia per als municipis

Lleida col·laborarà amb la fira alemana Metropolitan Solutions de serveis i tecnologia per als municipis

11/03/2014

L’alcalde Àngel Ros s’ha reunit avui a Hannover amb el seu director, Thomas Rilke

Lleida col·laborarà amb la fira alemana Metropolitan Solutions de serveis i tecnologia als municipis que se celebra anualment a Hannover. Així s’ha acordat en la trobada que ha mantingut aquest matí l’ alcalde de Lleida, Àngel Ros, amb el director de Metropolitan Solutions, Thomas Rilke, on s’han apuntat les primeres línies de treball conjunt en el marc de Municipàlia i en la línia de serveis integrals a les ciutats.

Fira de Hannover (Hannover Messe) s’ha mostrat molt interessada a establir una relació amb Lleida, a qui reconeix la seva llarga tradició de prestació de serveis als municipis per mitjà de la fira especialitzada Municipàlia així com les jornades tècniques especialitzades que s’hi realitzen.

A la trobada hi ha participat els tinents d’alcalde Montse Mínguez i Rafel Peris, el vicerector de Docència de la UdL Ferran Badia i el director del Parc Científic, Josep Clotet.

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2023 :: Avís Legal
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417