Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies La Xarxa Telecentres fa un curs de fotografia digital a l’Hospital de Dia Miquel Martí i Pol

La Xarxa Telecentres fa un curs de fotografia digital a l’Hospital de Dia Miquel Martí i Pol

24/02/2011

Aquesta xarxa municipal, que organitza diferents activitats relacionades amb les noves tecnologies de la informació, ha impartit el curs a usuaris i personal d’aquest centre de la Fundació Esclerosi Múltiple de Lleida

La Xarxa Telecentres fa un curs de fotografia digital a l’Hospital de Dia Miquel Martí i Pol

Els participants del curs de fotografia digital, que va començar el 10 de febrer i es va finalitzar la setmana passada

La Xarxa Telecentres i Punt de Dinamització TIC de l'Ajuntament de Lleida ha fet un curs de fotografia digital a l'Hospital de Dia Miquel Martí i Pol de la Fundació Esclerosi Múltiple de Lleida, en el qual hi han participat usuaris i personal del centre. La fotògrafa Tere Güerre ha estat l’encarregada d’impartir-lo.

L’objectiu de la Xarxa de Telecentres i Punts de Dinamització TIC és la difusió de les noves tecnologies de la informació i les telecomunicacions, ja sigui a nivell d’entitats, empreses o col·lectius professionals, com a nivell d’usuari entre els ciutadans i ciutadanes.

La Xarxa de Telecentres i Punts de Dinamització TIC disposa actualment de 20 centres on organitza habitualment diferents cursos i tallers, encara que la seva activitat també es trasllada a altres espais i instal·lacions, tant ciutadanes com professionals o empresarials, per dur-hi a terme propostes impulsades des de la mateixa xarxa.

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2023 :: Avís Legal
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417