Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies La Seu Electrònica de l'Ajuntament de Lleida, exemple d’implantació exitós a les jornades d’e-administració del Consorci AOC

La Seu Electrònica de l'Ajuntament de Lleida, exemple d’implantació exitós a les jornades d’e-administració del Consorci AOC

22/03/2011

La implantació de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Lleida ha estat presentada avui com a exemple d’implantació exitosa en el marc de les jornades d’e-Administració organitzades pel Consorci AOC – Administració Oberta de Catalunya- que s’han celebrat a Barcelona.

El Consorci Administració Oberta de Catalunya (Consorci AOC) està format per la Generalitat de Catalunya i els governs locals, representats per Consorci Localret. És un instrument al servei de les administracions catalanes per facilitar i fer més efectiva l’e-Administració.

La Seu Electrònica és l’adreça electrònica disponible per als ciutadans mitjançant la qual les administracions públiques difonen informació i presten serveis. És el instrument obligatori de relació electrònica amb els ciutadans de l’administració. A la seu es garanteix la identificació inequívoca i plena de l’administració titular i la veracitat, integritat, autenticitat i vigència de tots els continguts.

L'Ajuntament de Lleida ha estat pioner, l’1 de gener de 2010, en la implantació de la denominada "Seu Electrònica", que dóna compliment a la llei estatal 11/2007 d'accés electrònic dels ciutadans als serveis públics i a la llei 26/2010 de règim jurídic i de procediment de les administracions de Catalunya.

Aquesta acció forma part del projecte “Ajuntament de Lleida: 2 punt 010”. El 50% d’aquest projecte és cofinançat pel Fons europeu de desenvolupament regional (FEDER) en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2007-2013, Eix 1, i en un 25% pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2023 :: Avís Legal
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417