Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies La Paeria participa en la definició de l’agenda digital dels municipis catalans

La Paeria participa en la definició de l’agenda digital dels municipis catalans

10/05/2022

La segona tinent d’alcalde, Jordina Freixanet, ha participat avui en la trobada convocada pel consorci Localret, en la qual ha intervingut com a ponent la coordinadora d’Organització i Polítiques Digitals de l’Ajuntament, Laura Sunyol.

L’Ajuntament de Lleida participa de forma activa en el procés endegat pel consorci d’administracions locals per a l’impuls de la societat de la informació, Localret, per tal de definir una agenda digital per als municipis catalans. La segona tinent d’alcalde i regidora de Presidència, Jordina Freixanet ha participat avui en una jornada telemàtica organitzada per Localret per tal de presentar la proposta i la metodologia de treball conjunt per a la definició d’aquesta agenda digital.

L’objectiu és dur a terme una reflexió compartida dels municipis catalans sobre com s’ha d’avançar en l’àmbit digital en els pròxims anys i definir l’estratègia a seguir, alineada amb la resta de plans existents en l’àmbit català, estatal i europeu. Aquesta agenda digital ha de servir per a facilitar la concreció de plans de transformació digital, funcionar com a model tipus i posar en comú les necessitats i interessos dels ajuntaments per al desplegament digital global a tot Catalunya.

La Paeria forma part del grup motor per a impulsar aquest projecte, juntament amb els ajuntaments de Sant Feliu de Llobregat, Tarragona i Esplugues de Llobregat. És per això que la coordinadora d’Organització i Polítiques Digitals de l’Ajuntament, Laura Sunyol, ha participat en la jornada com a ponent en l'equip de treball de ciutats digitals, juntament amb representants dels àmbits TIC d'aquests altres consistoris.

“L’Ajuntament de Lleida treballa molt intensament en l’impuls de la transformació digital de l’administració, en el qual hem sigut pioners en moltes innovacions orientades a donar un millor servei a la ciutadania. Posar en comú tota l’expertesa que acumulen els municipis catalans en aquest àmbit per a definir una estratègia i uns procediments conjunts ens permetrà afrontar amb més garanties aquest important repte”, ha assenyalat Freixanet.

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2022 :: Avís Legal
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417