Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies La Paeria facilita les consultes al cens electoral del 14-F

La Paeria facilita les consultes al cens electoral del 14-F

30/01/2021

Habilita una sèrie d’enllaços on conèixer el col·legi i la taula on votar, si s’ha estat escollit membre d’una mesa electoral i com tramitar el vot per correu de forma electrònica

Les mesures sanitàries imposades a conseqüència de la Covid-19, per a preservar la salut de la ciutadania, han originat una sèrie de canvis que afecten els col·legis electorals i locals de votació de cara als comicis al Parlament de Catalunya, que se celebraran el 14 de febrer.

Per tal de facilitar tota la informació possible als ciutadans i ciutadanes i resoldre els dubtes que es puguin generar, l’Ajuntament de Lleida ha fet pública una sèrie d’enllaços i adreces electròniques on es pot consultar si s’ha estat escollit membre d’una mesa electoral, la taula i el col·legi electoral on dipositar el sufragi de forma presencial i com tramitar el vot per correu, entre altres qüestions.

A l’enllaç https://eleccions.paeria.cat, es pot saber si heu estat designat o designada membre per als comicis del 14-F. Només cal introduir el número del document d’identitat –DNI ó NIE- en el camp de recerca, per tenir la resposta a l’instant. Des d’aquesta mateixa pàgina, podeu accedir a més informació sobre les meses electorals al web parlament2021.cat.

Els lleidatans i lleidatanes que vulguin votar de forma presencial poden consultar qui és el seu col·legi electoral a l’enllaç https://www.paeria.es/cens/ En aquesta pàgina, trobareu un cercador al costat del llistat de locals de votació habilitats al municipi de Lleida per les eleccions del 14-F. Al cercador, només cal introduir el Document Nacional d'Identitat (DNI) i la data de naixement, per obtenir el nom del col·legi electoral, l’adreça, el districte, la secció i la taula a la qual s’ha de dirigir el votant per dipositar el sufragi a l’urna.

Fins al 5 de febrer, es pot demanar el vot per correu. Si es vol fer de forma electrònica i es disposa d’un certificat digital (DNI electrònic, idCAT Certificat, o TCAT) podeu fer-ho a través del següent enllaç: www.paeria.cat/votpercorreu.

Si no teniu certificat digital, podeu trobar informació per obtenir l'idCAt Certificat a https://www.idcat.cat. També trobareu els passos a seguir en el vídeo al qual us redirigeix aquest enllaç. També us podeu atansar a una Oficina de Correus, per fer la tramitació presencial.

Si teniu més dubtes sobre les eleccions del 14 de febrer, podeu consultar l’apartat de Preguntes freqüents.

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2022 :: Avís Legal
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417