Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies La Paeria convoca els premis Visual Art Ciutat de Lleida i Smart People Smart Idea

La Paeria convoca els premis Visual Art Ciutat de Lleida i Smart People Smart Idea

25/12/2013

El paer en cap ha detallat que aquests guardons pretenen reconèixer la creació cultural amb eines audiovisuals i l’aportació als serveis d’una ciutat utilitzant les tecnologies, respectivament. Les dues convocatòries es publicaran al mes de gener

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha avançat que al mes de gener es farà la convocatòria dels premis Premi Visaul Art Ciutat de Lleida i Smart People Smart Idea. Tal i com ja va anunciar en el tradicional dinar de Nadal amb els mitjans de comunicació, l’alcalde ha donat alguns detalls dels guardons. Pròximament es publicaran les bases del premi dirigit al món audiovisual i tecnològic per fomentar aquestes àrees de l’activitat artística i econòmica. Aquesta distinció pretén promocionar i reconèixer les produccions del món audiovisual en les seves diverses formes. Hi tenen cabuda una àmplia representació del sector, com poden ser les produccions cinematogràfiques, les publicitàries o d’elements artístics, que utilitzin les eines audiovisuals. El paer en cap ha indicat que la dotació econòmica per al guanyador del premi Visual Art Ciutat de Lleida serà de 8.000 euros en metàl•lic i 4.000 euros en serveis al Centre de Producció Audiovisual Magical.

En el marc de la trobada nadalenca amb els periodistes lleidatans, també es va conèixer la convocatòria del nou guardó Smart People Smart Idea. En aquest cas, l’objectiu és posar en relleu la contribució de les tecnologies aplicades a les ciutats. Per tant, l’Smart People reconeixerà les creacions que aporten serveis basats en la tecnologia en les ciutats i l’Smart Idea, aquelles creacions que representin innovacions en processos existents a la ciutat i les comunitats en general, que puguin millorar gràcies a l’ús de les tecnologies. L’alcalde ha explicat que els dos premis tenen una dotació econòmica de 8.000 euros cadascun. Es convocaran a finals de gener i el termini per poder presentar candidatures s’allargarà fins a meitat del mes de març. Els premis es concediran al mes d’abril.

Amb la convocatòria d’aquests premis la Paeria incideix en el seu interès pel coneixement per la ciència, la tecnologia i les arts.

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2019 :: Avís Legal
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417