Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies La Mobile Week, també a Lleida

La Mobile Week, també a Lleida

28/01/2019

El tinent d’alcalde Rafael Peris ha assistit a la presentació de la iniciativa, que per primer cop i de forma paral·lela, tindrà lloc a diferents poblacions catalanes on convergiran art, ciència i tecnologia per reflexionar entorn al desenvolupament tecnològic i digital. La jornada a Lleida tindrà lloc el 20 de febrer, una setmana abans del MWC Barcelona

REGIDORIA DE PROMOCIÓ DE LA CIUTAT, DEL COMERÇ, DEL TURISME I DE L'OCUPACIÓ I L'EMPRENEDORIA

El tinent d’alcalde Rafael Peris ha participat aquest dilluns en la presentació de Mobile Week 2019, que enguany tindrà Lleida com a una de les seves seus. La iniciativa s’expandeix per Catalunya i arriba a cinc poblacions, al marge de Barcelona: Lleida, Girona, Reus, Igualada i Ribera d’Ebre. És la tercera Mobile Week Barcelona, que per primer cop i de forma paral·lela s’obrirà arreu del territori. Peris ha destacat que esdeveniments d’aquest tipus han de servir per ampliar els nostres coneixements i per fer-nos la vida més fàcil i més còmoda, a més que han d’aportar al desenvolupament dels territoris i de les ciutats intel·ligents.

La Llotja serà l’escenari on tindrà lloc la jornada de Mobile Week, que a Lleida serà el dimecres 20 de febrer. Enguany el programa gira entorn a “la nostra senzilla relació amb la tecnologia”, convidant la ciutadania a reflexionar sobre la repercussió que té la tecnologia en la vida quotidiana. Experts en la matèria convidaran al debat en les diferents sessions que tindran lloc a les diferents seus, amb conferències, tallers, etc.

Més informació a: https://mobileworldcapital.com/

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2023 :: Avís Legal
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417