Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies L’alcalde es troba amb els seus seguidors de Facebook

L’alcalde es troba amb els seus seguidors de Facebook

19/03/2011

En aquesta reunió presencial amb els internautes, el paer en cap ha analitzat la presència i l'ús de les noves tecnologies a l’ajuntament. També s’han debatut els avantatges que ofereixen els diferents canals digitals, així com també les seves mancances

L’alcalde es troba amb els seus seguidors de Facebook

Àngel Ros ha mantingut una trobada amb els seus seguidors de Facebook més actius

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha mantingut aquesta tarda una trobada presencial amb els seus seguidors de Facebook i internautes més actius en la utilització dels diferents canals digitals. Precisament, per assistir a aquesta trobada els participants havien d’enviar una imatge de la ciutat a través d’un dels canals.

En la primera part, l’alcalde ha presentat en xifres l’ús de les noves tecnologies a la Paeria. Així, ha explicat que en l’aposta de la Paeria per un “Ajuntament 2.0” trobem dades com que hi ha 770 tràmits on-line disponibles; que s’han resolt integrament on-line 26.370 tràmits; o que s’han registrat 20.634 sessions en la “Carpeta Ciutadana”, entre altres. De fet, Ros ha comentat la necessitat d’interactuar amb els diferents actors que hi participen en les mateixes condicions. És a dir, que per això s’ha d’aconseguir un Ajuntament 2.0, una ciutat 2.0, uns ciutadans 2.0, una formació 2.0, etc.

El paer en cap ha matisat que un Ajuntament 2.0 permet donar millors serveis a la ciutadania, més eficiència en la gestió o passar d’una administració “reactiva” a una altra “proactiva”, procurant posar la tecnologia al servei de les persones i no a la mateixa tecnologia. En aquesta exposició, Ros ha destacat els 20 telecentres i punts dinamització TIC (més 3 d’associats) amb què treballen i també que molt del software i mètodes que s’utilitzen en general es desenvolupen a Lleida. A més, ha al·ludit a la pròxima LAN Party del mes de maig que es dirà “Lleida Magical Lan Party”, ja que se celebrarà en el centre de producció multimèdia del Magical a Gardeny.

En la segona part de la trobada, s’ha obert el debat perquè els assistents poguessin opinar i debatre els avantatges que ofereixen els canals digitals, així com també les mancances. Han sortit diversos temes com l’ús de les noves tecnologies en l’educació, la implantació en el sector del comerç o els problemes que poden donar-se amb l’anonimat.

Els tinents d’alcalde Josep Presseguer i Montse Mínguez, i els regidors Jesús Castillo i Oriol Yuguero han participat en aquesta trobada d’internautes que s’ha fet al Centre de Recursos Juvenils La Palma.

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2023 :: Avís Legal
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417