Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies L’alcalde de Lleida rep directius d’empreses xineses convidades per la firma Axeb Biotech del Parc Científic i Tecnològic

L’alcalde de Lleida rep directius d’empreses xineses convidades per la firma Axeb Biotech del Parc Científic i Tecnològic

26/01/2018

Axeb Biotech és una empresa transnacional del sector químic i agroalimentari

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat de Ricard Casals, soci fundador de l’empresa Axeb Biotech, han participat aquesta tarda en la recepció oferta a un grup de 13 empresaris xinesos dels sectors agroalimentari i químic, que visiten la ciutat convidats per Axeb Biotech, que té la seva seu al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Gardeny.

A la Seu Vella de Lleida, Ros ha donat la benvinguda als empresaris, els ha desitjat una bona estada a la ciutat i que les seves relacions comercials amb empreses de Lleida com Axeb segueixin prosperant.

Els empresaris procedents de la Xina han participat en un seminari tècnic organitzat per l’empresa Shanghai Zhongrui Chemistry, partner d’Axeb Biotech a la Xina, que ha tingut lloc aquest matí a l’Auditori Joan Oró del Parc Científic. Els ponents han tractat sobre els bioestimulants agrícoles, que milloren la producció en qualitat i quantitat, i els anomenats adobs especials, que garanteixen una millor disponibilitat de nutrients.

L’objectiu d’Axeb Biotech és posicionar-se com a empresa proveïdora de productes bioestimulants al mercat xinès i, a la vegada, convertir Lleida en el destí per a les empreses que volen millorar les tecnologies de producció agrícola.

Axeb Biotech és una empresa transnacional del sector químic i agroalimentari que treballa per millorar la salut i optimitzar el rendiment dels cultius de forma sostenible. Va néixer fa deu anys i té presència a 25 països. La seva activitat es centra en el procés i producció sostenible i ecoeficient de productes químics i matèries primeres, amb l'ús d'enzims i microorganismes, a través de fermentacions i bioconversions.

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2023 :: Avís Legal
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417