Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies L’Ajuntament de Lleida recull el segell Infoparticipa de la UAB, que reconeix l’alt grau de transparència municipal

L’Ajuntament de Lleida recull el segell Infoparticipa de la UAB, que reconeix l’alt grau de transparència municipal

15/03/2019

Per cinquè any consecutiu la Paeria es troba al capdavant dels ajuntaments de Catalunya que excel·leixen en la qualitat i transparència de la informació pública

L’Ajuntament de Lleida va recollir ahir el distintiu que atorga el Consell Certificador del Segell Infoparticipa en base a l’informe de l’equip del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona amb el qual es reconeix el grau d’assoliment dels ajuntaments en matèria d’informació pública de qualitat i transparència. Es tracta de la cinquena vegada que la Paeria rep aquest segell, que distingeix la tasca que s’ha realitzat per oferir a la ciutadania una informació pública de qualitat seguint els paràmetres de la transparència.

L’Ajuntament de Lleida ha assolit un 98,08% a partir dels indicadors que analitza l’estudi que fa anualment la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ha recollit el premi en representació de la Paeria la Responsable coordinadora d’e-administració municipal de l’Ajuntament de Lleida, Rosa Parés.

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2019 :: Avís Legal
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417