Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies Google selecciona el Liquid Galaxy Lab del Parc Científic per al seu programa “Code-in”

Google selecciona el Liquid Galaxy Lab del Parc Científic per al seu programa “Code-in”

30/10/2017

És un concurs de software lliure per a estudiants preuniversitaris

Google ha seleccionat el Liquid Galaxy Lab per col·laborar en el seu programa Code-in, un concurs per introduir estudiants preuniversitaris, d’entre 13 i 17 anys, en el desenvolupament del software lliure. Això obre la porta a la participació de joves de Lleida i de tot el món en aquest programa.

Code-in és sovint la primera experiència de molts estudiants amb el programari lliure. Per aquest motiu, està dissenyat per facilitar-los la iniciació mitjançant un conjunt de tasques que proveeixen organitzacions com el Liquid Galaxy. Els estudiants seleccionen una tasca i la treballen amb l’ajut d’un mentor durant set setmanes. El concurs està dotat amb diversos premis i els joves participen en el sorteig d’un viatge a la central de Google situada al Silicon Valley (Califòrnia).

El proper 28 de novembre comença el termini per registrar-se i seleccionar la tasca a desenvolupar através de la web https://codein.withgoogle.com/. El concurs finalitza el 17 de gener del 2018. Des del 2010, més de 4.500 estudiants de 99 països hi han participat.

El Liquid Galaxy és un laboratori TIC que gestiona el Parc Científic sota la coordinació d’Andreu Ibáñez i amb la col·laboració del Grup de Desenvolupadors de Google de Lleida (GDGLleida).

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2019 ::
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417