Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies Espectacle de dansa urbana i de llum en viu dins de la Mobile Week Lleida

Espectacle de dansa urbana i de llum en viu dins de la Mobile Week Lleida

27/04/2022

“Una ciutat d’ombres” de Com un llum & LaSala s’emmarca dins del Family Day que se celebra el 7 de maig al Magical.

Lleida esdevindrà capital tecnològica amb la celebració de la Mobile Week Lleida del 2 al 7 de maig. Dins d’aquesta iniciativa i en el marc del Family Day, des de la Regidoria de Cultura s’ha programat un espectacle de dansa urbana i de llum en viu amb el títol “Una ciutat d’ombres” de Com un llum & LaSala.

En aquest sentit, el 7 de maig s’ha programat el Family Day que es planteja com a dia d’oci familiar. Així, el Magical acollirà aquest espectacle, una experiència participativa per a joves i adults a partir de 6 anys d’edat que conjuga dansa urbana, cultura contemporània, manipulació d’objectes i experimentació lúdica de la física del color i la llum.

Una ciutat d’ombres és tota una declaració d’intencions de com les escenes híbrides també poden estar a l’accés del públic jove i del potencial que aquestes tenen com a instrument desinhibidor, emocionant, col·laboratiu i pedagògic. Un espai potencial, lliure, on construirem una ciutat amb ombres, colors i ritmes, viva i canviant, on jugarem i aprendrem a parts iguals amb la manipulació artística de la llum i la dansa urbana contemporània.

Com un llum i LaSala Teatre – Centre de Creació per els famílies, s'uneixen per, a través d'una residència artística, donar forma a Una Ciutat d'Ombres, un taller espectacle en el qual compten també amb la col·laboració creativa del coreògraf i ballarí Hèctor Puigdomènech.

Ja estan obertes les inscripcions per a totes les activitats d'aquesta tercera edició de la Mobile Week a Lleida que creix en activitats i en implicació per part d’entitats i centres educatius de la ciutat. S’han programat quaranta tallers i jornades gratuïtes, amb cinquanta-sis sessions, pensades per a totes les franges d’edat i per a persones professionals i novells en el món digital. Lleida és una de les setze ciutats catalanes escollides per dur a terme activitats vinculades al congrés de la Mobile, refermant el compromís de la Paeria en la lluita per evitar l’escletxa digital i per l’avenç de les tecnologies al servei de la ciutadania.

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2022 :: Avís Legal
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417