Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies Els Telecentres municipals celebren un Nadal tecnològic

Els Telecentres municipals celebren un Nadal tecnològic

24/12/2010

L'IMI publica un web amb els treballs dels usuaris dels punts de dinamització tecnològica de la xarxa municipal

Els Telecentres municipals celebren un Nadal tecnològic

Web nadalenc dels usuaris de la Xarxa Municipal de Telecentres

L’Institut Municipal d’Informàtica ha creat un web nadalenc per a les activitats que han desenvolupat els usuaris i usuàries dels punts de dinamització tecnològica de la Xarxa Municipal de Telecentres. El web publica els poemes i contes de Nadal que han redactat i recollit els participants de les activitats programades a la xarxa.

Al web, s’hi ha afegit una galeria de fotos amb les felicitacions dissenyades per cadascun dels usuaris i on també s’aniran recollint els treballs que durant aquests dies s’aniran fent. La iniciativa mostra la feina feta pels dinamitzadors tecnològics en les diferents activitats que realitzen a la Xarxa Municipal de Telecentres de l’Ajuntament de Lleida.

Els Telecentres municipals també seran presents al Cucàlocum, la fira d’oci infantil que es du a terme a la Fira de Lleida del 26 de desembre al 4 de gener. L’estand de l’Ajuntament tindrà ordinadors perquè els nens i nenes utilitzin el Servei Municipal de Cartes Telemàtiques per escriure la carta als Reis Mags.

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2023 :: Avís Legal
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417