Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies Els nous espais públics de la ciutat, al plànol de Lleida i a les xarxes socials

Els nous espais públics de la ciutat, al plànol de Lleida i a les xarxes socials

25/03/2011

Amb la posada en funcionament d’aquest nou servei, es pretén fomentar la participació ciutadana i l’ús de les noves tecnologies

La Paeria aposta, des de fa temps, per ser un ajuntament i una ciutat 2.0. En aquest sentit, el plànol informàtic de la ciutat de Lleida incorpora des de fa uns dies tots els espais i equipaments de la ciutat d’una manera més gràfica i participativa.

El nou visor permet, via web, visualitzar tots aquests nous espais damunt del plànol, desplaçar-se fàcilment, veient imatges dels equipaments i la seva informació més característica. Finalment, i amb l’objectiu de promoure la participació ciutadana, el nou servei permet opinar i comentar a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Lleida a Facebook i a Twitter. A més a més, aquesta informació també és integrable i consultable a través de Google Earth.

La tinent d’alcalde Montse Mínguez ha recordat que aquest servei “està en la línia del que portem treballant des de l’Ajuntament fa temps, per tal de fer de Lleida una ciutat 2.0”. Segons Mínguez, “aquest nou servei permet visualitzar tots els nous espais públics i, sobretot, permet opinar i fer comentaris a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Lleida”. Inclou arxiu de so de Montse Mínguez.

Per accedir a aquest servei es pot fer mitjançant el web paeria www.paeria.es o bé directament a l’adreça http://www.paeria.es/nousespais

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2023 :: Avís Legal
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417