Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies El Concurs de Cartes Telemàtiques als Reis Mags rep gairebé 3.000 cartes en l'edició d'enguany

El Concurs de Cartes Telemàtiques als Reis Mags rep gairebé 3.000 cartes en l'edició d'enguany

07/01/2011

El lliurament dels premis es durà a terme el 25 de gener a l’Auditori

El Concurs de Cartes Telemàtiques als Reis Mags rep gairebé 3.000 cartes en l'edició d'enguany

La tinenta d'alcalde Montse Mínguez, amb el caragol Banyetes

El Concurs de Cartes Telemàtiques dels Reis Mags que organitza l’Ajuntament de Lleida mitjançant l’Institut Municipal d’Informàtica ha rebut 2.941 cartes en aquesta edició. Aquest concurs, que ja suma 21 convocatòries, ha rebut més de 63.000 cartes.

La majoria de cartes són de ciutadans i ciutadanes de Lleida, però també n’hi ha de la resta de l’Estat i del món: Moldàvia, Marroc, Astúries, Barcelona, Burgos, Cadis, Girona, Osca, Granada, Navarra, Màlaga, Tarragona, Toledo, València, Valladolid, Saragossa, Madrid, etcètera.

Cal destacar la gran participació dels centres educatius de Lleida, que aprofiten aquesta cita per treballar amb els infants les noves tecnologies aplicades a la vida quotidiana.

El jurat del concurs, format per membres del Col·legi de Periodistes, llegeix i tria les cartes per escollir els guanyadors. Els premis del concurs són quatre llibretes lliurades per IBERCAJA amb 200 € cadascuna pels quatre primers guanyadors, i 10 vals de 60 € en material informàtic cedit per SEMIC.

L’Alcalde de Lleida, Àngel Ros, presidirà l’acte de lliurament dels premis que es durà a terme el dia 25 de Gener, a la sala 2 de l’Auditori Enric Granados de Lleida.

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2023 :: Avís Legal
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417