Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies El Banyetes escriu la seva carta telemàtica als Reis amb els nens i nenes del Cucalòcum

El Banyetes escriu la seva carta telemàtica als Reis amb els nens i nenes del Cucalòcum

30/12/2010

L’estand de l’Ajuntament s’ha omplert d’infants que volien escriure amb el caragol la seva carta. Aquesta iniciativa, que es fa des del 1989, compta amb la col·laboració d’Ibercaja i Semic

El Banyetes escriu la seva carta telemàtica als Reis amb els nens i nenes del Cucalòcum

Montse Mínguez i Jesús Castillo han acompanyat els nens i nenes que han volgut escriure la carta telemàtica als Reis amb el Banyetes

El caragol Banyetes ha escrit aquesta tarda la seva carta telemàtica als Reis Mags, aprofitant la seva visita al Cucalòcum, el Parc de la Infància i la Joventut de Lleida. El Banyetes ha escrit la carta acompanyat dels nens i nenes que estaven al parc i que han volgut ajudar-lo. Ho han fet per Internet i utilitzant el servei de Cartes Telemàtiques als Reis d’Orient que l’Institut Municipal d’Informàtica posa al servei de tots els infants per facilitar-los aquesta tasca.

La tinenta d’alcalde Montse Mínguez i el regidor Jesús Castillo han estat a l’estand de l’Ajuntament de Lleida, des d’on s’ha enviat la carta del Banyetes i de molts altres nens. Aquesta iniciativa, que cada any rep al voltant d’uns 3.000 missatges, s’ha dut a terme amb la col·laboració d’Ibercaja i de Semic.

Aquest servei permet que els Reis d'Orient i els nens i nenes aprofitin les noves tecnologies perquè les peticions circulin a més velocitat i es gestionin amb més eficiència. La Paeria ofereix el servei de les Cartes Telemàtiques als Reis d’Orient des de l’any 1989.

S’ha de recordar que, enguany, els Reis Mags d’Orient arribaran a Lleida amb tres avionetes de l’Aeroclub de Lleida que transportaran Ses Majestats fins a l’aeroport de Lleida – Alguaire.

Els nens i nenes de la ciutat que ho desitgin poden escriure les seves cartes telemàtiques des dels ordinadors de Cucalòcum o també des de casa seva, a través de les següents adreces:

www.paeria.cat
www.lleida.org/cartanadal
www.facebook.com/ajuntamentdelleida

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2023 :: Avís Legal
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417