Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies El 71% de les targetes de resident de zona blava ja es renoven online

El 71% de les targetes de resident de zona blava ja es renoven online

30/01/2022

La Paeria va activar l'any passat aquest procediment, que ha permès reduir l'afluència de persones a l'Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana

Set de cada deu veïns i veïnes de Lleida que han de renovar la seva targeta de resident de zona blava ho fan ja a través del tràmit online habilitat per l'Ajuntament de Lleida des de l'any passat. Durant aquest mes de gener, amb el nou exercici, s'han dut a terme un total de 1.136 tràmits de sol·licitud de targeta de zona blava, dels quals 809 s'han fet a través de la web de la Paeria (71,2%) i 327 (28,8%) s'han fet de forma presencial a l'Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana (Omac).

La posada en marxa d'aquest tràmit en línia ha permès reduir l'afluència de persones a l'inici del mes de gener a l'Omac, fet que en anys anteriors havia provocat que s'hi generessin cues. Això també permet minimitzar riscos pel que fa a l'expansió de la pandèmia de la Covid-19.

La renovació de la condició de resident de zona blava és un tràmit senzill i intuïtiu que es realitza amb certificat digital,  solament cal emplenar informacions bàsiques com el domicili d'empadronament, les dades del vehicle o autoritzar la Paeria a accedir a les dades sobre el pagament de multes i la base de dades de Trànsit.

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2022 :: Avís Legal
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417