Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies Desenes de famílies participen en el Family Day de la Lleida Mobile Week

Desenes de famílies participen en el Family Day de la Lleida Mobile Week

07/05/2022

Els infants han pogut assistir a tallers de robòtica, d’animació, de dansa amb llums i de creació d’app’s. Les activitats han tingut lloc als claustres de les H’s del Parc Científic, al Magical Media i a l’edifici CEDICO.

Desenes de famílies han participat durant tot el matí en el Family Day de la Mobile Week que s’ha desenvolupat a diferents instal·lacions del Parc Científic i del Magical Media.

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, juntament amb els tinents d’alcalde Toni Postius i Jordina Freixanet i la regidora Mariama Sall ha visitat les diferents activitats, totes elles amb una gran participació.

Pueyo ha remarcat que hi ha activitats per a totes les edats “amb un perfil molt d’empoderament, d’ensenyar, des del més petit fins als més grans que la tecnologia és un recurs, que hi ha diferents nivells d’utilització i ningú ha de quedar al marge de les possibilitats que ofereix”

El Cedico ha acollit l’activitat “Juguem amb les bee bot”, un robot abella programable i educatiu per preescolar, un taller familiar sobre com crear una APP, un taller per aprendre el funcionament de diferents aplicacions gratuïtes per Android i Apple relacionades amb diferents àrees de l’aprenentatge musical i un taller adreçat a públic adult sobre com protegir la informació del mòbil.

Als claustres del Parc Científic s’hi ha desenvolupat un taller d’introducció a la robòtica per mitjà del Lego Spike (Claustre Sorolla) i un d’introducció a la tecnologia, que ha tingut lloc al Claustre Gauguin.

Un trenet ha connectat el Parc Científic amb el Magical Media, on les famílies han pogut participar en el taller de dibuix animat “Caminants” on els nens i nens i adults dibuixen i animen un personatge que després es recrea visualment en una projecció. També ha tingut lloc el taller-espectacle de dansa urbana “Una ciutat d’ombres” en què el públic pot entrar en escena i hi participa construint una instal·lació lumínica col·lectiva.

Durant tot el matí, també ha estat obert el Parc Infantil de Trànsit com a complement d’oci per als infants que han participat en el Family Day.

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2022 :: Avís Legal
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417