Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies Àngel Ros: “el prestigiós Segell Infoparticipa situa la Paeria, per quart any consecutiu, entre els ajuntaments més transparents”

Àngel Ros: “el prestigiós Segell Infoparticipa situa la Paeria, per quart any consecutiu, entre els ajuntaments més transparents”

20/04/2018

La Universitat Autònoma de Barcelona avala la qualitat de la informació pública i la transparència de l’Ajuntament de Lleida

Regidoria de la gestió dels recursos municipals, la hisenda municipal i polítiques de transparència . 

El paer en cap, Àngel Ros, ha mostrat avui la seva satisfacció per haver renovat el prestigiós Segell Infoparticipa amb què la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) avalua la transparència i la informació pública dels ajuntaments, diputacions i consells comarcals. Amb un percentatge del 98’08 per cent, Lleida es torna a situar entre els consistoris catalans més transparents.

L’alcalde ha destacat el rigor de la Paeria en aquest camp i ha elogiat la bona feina de les funcionàries i dels funcionaris municipals que ha permès complir els exigents requisits de transparència que demana aquest estudi de la UAB. És el quart any consecutiu que la Paeria aconsegueix aquesta distinció, que se suma a la màxima qualificació, un 100, que Lleida assoleix en l’altre estudi de referència d’aquesta matèria, el de Transparency International (rànquing ITA) en les darreres edicions presentades el 2014 i el 2017.

El Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local reconeix les bones pràctiques en les webs de les administracions públiques locals, ajuntaments, diputacions i consells comarcals.

El Consell Certificador ha avaluat la informació que els ajuntaments ofereixen a la seva web sobre els representants polítics, sobre la gestió dels recursos col·lectius i econòmics (pressupostos, salaris, contractacions i subvencions), informació sobre el municipi i quines eines s’ofereixen per a la participació ciutadana. El nombre d’indicadors que els ajuntaments han hagut de complimentar ha estat de 52.

La distinció es lliurarà el pròxim dimecres 25 d’abril a la sala d’actes del Rectorat de la UAB.

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2023 :: Avís Legal
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417