Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies La Paeria participa al plenari de la “Red Innpulso”, que agrupa a ciutats reconegudes pel seu compromís amb la ciència i la innovació

La Paeria participa al plenari de la “Red Innpulso”, que agrupa a ciutats reconegudes pel seu compromís amb la ciència i la innovació

06/02/2018

L’Ajuntament de Lleida forma part de la xarxa des de l’any 2012, quan el ministeri d’Economia li va concedir l’acreditació com a “Ciudad de la Ciencia y la Innovación”

L'assemblea es celebra a la ciutat basca d’Ermua aquest dimecres

L’Ajuntament de Lleida participa aquest dimecres 7 de febrer a la localitat d’Ermua (Biscaia) al plenari de la “Red Innpulso”, la xarxa que agrupa els municipis acreditats com “Ciudades de la Ciencia y la Innovación”. La Paeria va ser reconeguda amb aquest títol, que atorga el Ministeri d’Economia, Industria i Competitivitat, l’any 2012 i va renovar l’acreditació el 2015.

El títol de “Ciudad de la Ciencia y la Innovación” té com a objectiu reconèixer les ciutats líders en la creació d’avantatges competitives gràcies a la conjunció del capital intel·lectual i del coneixement dels seus recursos humans amb avançades infraestructures locals de fort component científic, tecnològic i innovador. A més, reconeix el compromís de la ciutat amb la I+D+I i la seva contribució des de l’àmbit local al canvi del model productiu.

Juntament amb aquesta distinció, el Ministeri ha posat en marxa la “Red Innpulso”, que és la Xarxa de Ciutats de la Ciència i la Innovació i funciona com a fòrum de trobada dels ajuntaments distingits que permet definir i avançar en polítiques locals innovadores.Les distincions de “Ciudades de la Ciencia y la Innovación” es lliuren per categories, en funció del nombre d’habitants: a ciutats de fins a 20.000 hab., d’entre 20.001 i 100.000 hab. i de més de 100.000 habitants, en la qual s’inclou Lleida.

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2023 :: Avís Legal
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417