Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies Recta final del vot presencial en els Pressupostos Participatius

Recta final del vot presencial en els Pressupostos Participatius

14/09/2017

L'alcalde de Lleida ha emès el seu vot avui, al Centre Cívic de l'Ereta

REGIDORIA DE LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA, DRETS CIVILS I COOPERACIÓ

Continua el període de votació dels Pressupostos Participatius. Un cop tancat el vot electrònic, fins a aquest divendres es pot votar presencialment en diferents centres cívics de la ciutat: avui s'han obert les taules en els centres cívics de Mariola, de l'Ereta i de Democràcia i demà, divendres, els de Sucs, Raimat i Llívia.

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha emès el seu vot avui al Centre Cívic de l'Ereta, acompanyat del tinent d'alcalde Joan Gómez.

L'Ajuntament de Lleida ha posat en marxa els Pressupostos Participatius, una iniciativa amb la que dóna veu directa a la ciutadania perquè decideixi a quins projectes es destina una part del pressupost d'inversions.

Les 104 actuacions que aquests dies se sotmeten a votació han sorgit d'un ampli procés de participació ciutadana coordinat per la Paeria, on veïns i veïnes, entitats i col·lectius dels barris i de les partides de l'Horta, així com de Sucs i Raimat, han proposat les iniciatives que consideren més adequades per a cada zona.

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2019 ::
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417, Fax: 973 700 485