Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies L’Ajuntament de Lleida i el paer en cap Àngel Ros, capdavanters en xarxes socials a l’Estat

L’Ajuntament de Lleida i el paer en cap Àngel Ros, capdavanters en xarxes socials a l’Estat

08/06/2016

La Paeria, tercer millor ajuntament en xarxes socials i Àngel Ros, cinquè alcalde. Un estudi independent de la consultora de comunicació ACH Cambre avalua la gestió de les xarxes socials de 50 alcaldes i capitals de província.

La Paeria de Lleida és el tercer consistori de tot l’Estat amb una major ràtio de penetració en xarxes socials segons un estudi independent que ha elaborat la consultora de comunicació ACH Cambre, que ha avaluat la gestió de les xarxes socials per part de 50 alcaldes i ajuntaments capitals de província.

El paer en cap, Àngel Ros, se situa en el ‘top ten’ dels alcaldes amb una major ràtio que, en el seu cas, se situa en el 13 per cent. L’alcalde de Lleida és el número cinc d’una classificació que encapçala José María González (Cadis), amb un 64’1%, seguit d’Ada Colau (Barcelona) amb un 42 %, de Carlos Martínez (Sòria) amb un 20’1% i de Manuela Carmena (Mardrid), amb un 17%.

Pel que fa a la ràtio de l’Ajuntament de Lleida, se situa en el 123 % només superada per Barcelona (183%) i per Girona (139%). A continuació de la Paeria es troben, per ordre, els ajuntaments de Santander, Segòvia, La Corunya, Àvila, Tarragona, Sant Sebastià i Toledo.

Segons l’estudi, els ajuntaments de Lleida, Girona i Barcelona són els únics amb una ràtio de penetració en xarxes socials superior al 100 per cent, és a dir, que la suma de seguidors en totes les seves xarxes socials es superior a la seva població.

La Paeria i Àngel Ros, “bona gestió de marca” en les xarxes socials

L’estudi assenyala que els ajuntaments de Lleida, de Barcelona, de La Corunya i d’Oviedo així com els respectius alcaldes “es troben entre els deu primers llocs en l’índex de penetració, sens dubte, quatre bons exemples de gestió de marca en xarxes socials”.

“Ajuntaments, alcaldes i Xarxes Socials: Una assignatura pendent”, analitza les perfils dels ajuntaments i alcaldes de les 50 capitals de província espanyoles, Ceuta i Melilla. El treball l’ha realitzat un equip multidisciplinar integrat per professionals de les àrees de comunicació, digital i relacions institucionals.

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2018 ::
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417, Fax: 973 700 485