Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies En marxa el nou Canal Paeria al web municipal

En marxa el nou Canal Paeria al web municipal

13/05/2016

Reflectirà l’activitat municipal

L’Ajuntament de Lleida ha posat en marxa, per mitjà de la web de la Paeria, un nou canal de vídeos que reflectirà, de manera audiovisual, l’activitat que genera l’Ajuntament de Lleida.

L’accés als vídeos es troba en la pàgina d’entrada de la pàgina web. Aquesta nova via de comunicació amb la ciutadania s’estrena coincidint amb el mes de maig a Lleida, d’intensa activitat cultural i festiva. El canal de vídeos, Canal Paeria, complementa la informació que ja és d’accés a tota la ciutadania per mitjà de les notícies que es publiquen diàriament a paeria.cat.

El Canal Paeria és la darrera incorporació a la web de l’Ajuntament de Lleida, que rep anualment 2.769.462 visites i ofereix 380 tràmits. Aquest nou canal complementa altres eines de comunicació de Paeria com són les xarxes social de l’Ajuntament de Lleida -Facebook, Twitter, Instagram (#comparteixlleida)- Flicker i Youtube.

Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2018 ::
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417, Fax: 973 700 485