Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies El psicopedagog italià Francesco Tonucci participa al Xat dels Infants

El psicopedagog italià Francesco Tonucci participa al Xat dels Infants

22/11/2016

REGIDORIA DE LES POLÍTIQUES A FAVOR DE LA CREATIVITAT, LA CULTURA, L'EDUCACIÓ I ELS ESPORTS Juntament amb l’alcalde Àngel Ros, ha respost les preguntes dels infants de les Escoles Joan Maragall de la Bordeta, del col·legi Sagrada Família i de l’escola Francesco Tonucci

El psicopedagog Francesco Tonucci (FRATO) ha participat avui en el Xat especial de la Infància que cada any, amb motiu de la Setmana dels Drets dels Infants, manté l’alcalde amb infants de diferents escoles de la ciutat.

Tonucci ha treballat com a investigador al Centre Nacional de Recerca Italià en l’àrea de psicologia i cognició i des de 1991 és el responsable del projecte internacional “La Ciudad de los niños y de las niñas”, que ha creat una xarxa de més de 200 ciutats a Itàlia, Espanya i Amèrica Llatina.

A més col·labora om a il·lustrador de diverses revistes de pedagogia i llibres de recerca sobre nens amb el pseudònim de Frato.

Tonucci, que ha valorat molt positivament aquesta eina de comunicació amb els infants ha manifestat que seria útil com a model per connectar “les ciutats amigues dels nens i de les nenes”.

Per la seva banda, l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha agraït a Tonucci la seva participació al xat d’avui, “crec que ha estat una grata experiència per als infants de Lleida tenir com a interlocutor un dels pegadogs internacionals que més ha treballat el món dels infants”
Accions del document
:: Informàtica de l'Ajuntament de Lleida 2018 ::
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plànol d’ubicació) - Telèfon: 973 700 417, Fax: 973 700 485