Logotip d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida
Esteu aquí: Inici El Ayuntamiento de Lleida, modelo de transparencia

El Ayuntamiento de Lleida, modelo de transparencia

26/04/2018

-El alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha recogido esta tarde el Sello Infoparticipa que otorga la Universidad Autónoma en reconocimiento a la labor de las administraciones en materia de calidad y transparencia de la comunicación local.

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha refutado el acuerdo de recuperación de la Segell Infoparticipa que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona per acreditar haver assolit els màxims nivells de transparència en la gestió y la qualitat de la informació que es trasllada a la ciutadania.

 

La Paeria se refiere a la base del conocimiento en materia de gestión de la calidad de la información que transmite el conjunt dels lleidatans i lleidatanes.

 

És el quart any cualquier consecutiu que la Paeria aconsejare aqueus reconeixement, que califique que no és aïllat, donat que també ha rebut la màxima distinció en l'altre informe de referéncia en aquesta matèria, el de Transparency International (rànquing ITA) en les darreres edicions presentades del 2014 al 2017.

 

L'Ajuntament de Lleida, con un 98,08% de espacio cerrado entre los consistorios catalanes más transparentes en el índice Infoparticipación creada por la Universitat Autònoma de Barcelona. El Consell Certificador avalua la informació que els ajuntaments mostren a les seves webs sobre els representants polítics, la gestió dels col·lectius i econòmics (pressupostos, salaris, contractacions i subvencions), tambié la informació que es dóna sobre el municipi les les eines de participació ciutadana. En aquesta ocasió, els ajuntaments han hagut de respondre 52 indicadores diferentes.

 

La rectora de la UAB, Margarita Arbó, ha lliurat el Segell Infopartida acida tardía en un acto que es para la sala de actos del Rectorado de la Universidad Autónoma de Barcelona, ​​Cerdanyola del Vallés.

Accions del document
:: Informática del Ayuntamiento de Lleida 2018 ::
E-Mail: informatica@paeria.es - C. Salmerón, 1, 1a planta. 25004 Lleida (Plano de ubicación) - Teléfono: 973 700 417, Fax: 973 700 485